Byla to směsice únavy, napětí, stresu a zároveň hřejivého pocitu, když jsem včera večer dorazila domů po prvním dnu v našem centru. Vcházím do nového týdne s pocitem, že je ještě hodně práce před námi, ale jeden z vás včera řekl jednu moc krásnou větu - Praha taky nevznikla za den :-)

Chtěla bych poděkovat všem, kteří se na včerejším dni podíleli...a to nejen vám všem účastníkům, instruktorům, přátelům, ale všem těm, kteří v posledním měsíci dělali vše proto, abychom to včera mohli spustit - a že vás bylo :-). Vážím si vaší přízně, vaší pomoci. Den plynul jako voda a ne žádná klidná, ale pěkně bouřlivá :-) I přes počáteční technické potíže ... aneb zlehka zbořené fitko díky reprákům ... se všechno postupně ladilo a věřte, že nadále ještě ladit bude!

Rezervační systém je v plné přípravě - zatím jsem rezervační systém já - pokud tedy chcete provést svou rezervaci na lekci - piště či volejte na 774 092 770. Je docela fajn se vrátit po dlouhé době k starému dobrému sešitu a tužce. Je to přes šest let co jsem takto začínala a ty vzpomínky jsou dnes úsměvné ... budu se snažit mít vše pod kontrolou a na nikoho z vás nezapomenout!

Těšíme se na vaší návštěvu, na vaše připomínky a poznatky, jen tak se můžeme posunout zase o kousek dál! 

Jsme tu pro vás...s láskou k pohybu...

a já ještě jednou děkuji ... za vás ... za to, že se ty naše cesty setkaly...snad půjdeme dlouho...:-)

Peťa