aneb jak se vrátit zpět do režimu a ještě udělat něco pro dobrou věc!

Dnes mě během běhání při poslechu podcastu o jedné krásné běhací adventní akci, které se teď zúčastňuji také, napadl nápad :0)

Motivovat se k věcem nám někdy dělá velký problém. Rádi odkládáme, rádi překládáme a odsouváme. A kde je ta hranice, kde je ta správná motivace kdy nás to donutí něco dělat a přestat o tom třeba jen mluvit?

A jelikož poslední měsíce ...vlastně celý tento rok... jsou vzhůru nohama a většina z nás vypadla ze zajetých kolejí a motivace k pohybu u některých z nás zamrzla na bodu nula ...možná i pod :-)

Řekla jsem si, že půjdu metodou pozitivní motivace! Zítra se opět může otevřít moje malé studio, fitko, místnost...ať už tomu říkáme jakkoliv. A proto abych Vás motivovala k brzkému návratu vyhlašuji....

- v průběhu celého měsíce PROSINCE za každého klienta, který dojde na lekci odevzdám 10Kč na dobrou věc -

Jediné co potřebuji od vás je, abyste dorazili cvičit:) víc proto dělat nemusíte!

Zároveň pokud víte o někom z našeho okolí třeba, komu by se malá finanční pomoc (když zaplníte rezervační systém může být i větší než malá:)) hodila, neváhejte mne prosím kontaktovat, abychom co nejdříve věděli, pro koho se motivujeme k pohybu!

Doufám, že pro nás celý adventní čas bude časem pohody, radosti, pohybu a vzájemné tolerance. Těším se na všechny, kteří se dorazí projít na H.E.A.T., zničit na posilko či Tabatu, popř. lehce protáhnout na jógu! Protože prostě můžeme......

 vaše Peťa